CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Købes Penthouse i Cerros del Aguila, Spanien

Kort over Spanien
Kort over Spanien

Købes - Penthouse Hos CASA:UNA kan du finde Penthouse i Cerros del Aguila, Spanien.

Købes Penthouse i Cerros del Aguila på Costa del Sol 
Vi kan hjælpe med at finde Penthouses i Cerros del Aguila. Med et bredt sortiment af boliger og priser, er det altid muligt at finde Penthouses til enhver smag og økonomi. 
Kontakt CASA:UNA Bolig Spanien 

Se alle Penthouses 
Penthouse til salg i Spanien 

Penthouse med havudsigt i Cerros del Aguila? 
Leder du efter Penthouse med havudsigt, så er Costa del Sol, Costa Blanca og Mallorca det helt rigtige sted. Solkysten er fuld af drømmeboliger, der blot venter på nye ejere. Under alle omstændigheder bør man sætte sig mere ind i området. Læs mere om Cerros del Aguila

Se også de områder, der ligger omkring Cerros del Aguila 
Calahonda
Campomijas
El Faro
Fuengirola
Mijas Costa
Mijas Golf
Riviera del Sol
Sierrezuela
 

Penthouses i Cerros del Aguila - hvilken boligtype ønskes? 
Som køber lægger man sig normalt fast på en bestemt boligtype - men sjovt nok, så kommer mange hjem og har købt noget andet. Det skyldes, at man måske godt kan bruge et ende-rækkehus i steddet for en mindre villa, eller en stor penthouse lejlighed i stedet for et rækkehus. 

Rækkehus eller byhus i Cerros del Aguila 
Rækkehuse og byhuse har det til fælles at de ligger op ad nabohuset, forskellen er at rækkehuset ligger i en række med relativt ens huse, og købes et byhus vil det ofte være helt sin egen stil og ikke nødvendigvis opført samtidigt med nabohuset. 

Penthouse i Spanien - anvendelse 
Det er altid godt at gøre sig klar, hvad formålet med at søge Penthouse i Cerros del Aguila. Hvordan skal boligen bruges?

  1. Helårsbolig
  2. Vinterbolig (med eller uden udlejning)
  3. Feriebolig (med eller uden udlejning) 

 

Penthouse Købes - til udlejning 
Mange har udlejning af Penthouse. En Penthouse til udlejlighed er ofte en god investering. De fleste som køber Penthouses til udlejning, betaler kun udbetalingen på lånet, og lader herefter lejeindtægterne betale af på lånet. Efter 15 - 20 år, afhængigt af lånets løbetid, har man betalt af på investeringen og man er Penthouse-ejer. 

Vigtige råd ved udlejning af Penthouses i Cerros del Aguila 
For udlejning af Penthouse er det vigtigt at tænke på afstandene til indkøbsmuligheder og strand eller også skal der være pool. Penthouse med udsigt er det bedste. Når man sidder i Danmark og drømmer om sol og sommer, involverer det ofte at sidde på en terrasse i Cerros del Aguila med et glas vin og nyde udsigten - sørg for at få Penthouse med udsigt! Anbefalet område til udlejning, se ejendomme til salg i Benalmádena Costa 

Penthouse på landet? 
Det er ikke alle boligtyper, der findes på landet. Oftest kan man finde en villa på landet med fantastisk udsigt og egen pool. På landet er priserne også lavere end i byerne. Landejendom til salg i Algarrobo Landejendom til salg i Competa 

Se flere af samme type: Penthouse - Costa del Sol 
Penthouse til salg i Spanien

2005 CASA:UNA Spain-Property