CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Dansk advokat i spanien

Boligkøb i Spanien? - Dansk advokat i spanien
Boligkøb i Spanien? - Dansk advokat i spanien

Dansk advokat i spanien til køb eller salg af bolig, spansk testamente i Spanien, advokat til alle de juridiske aspekter ved at handle bolig i Spanien

Dansk advokat i spanien

Står du og skal købe en bolig i Spanien, kan det være overvældende med alle de juridiske udtryk, ligesom procedurene kan være komplicerede at holde sammen. Hvad gør man først, og hvornår skal man videre til næstre skridt - og hvad er det?

Hvordan får man et NIE-nummer, og hvem sørger for det?

Advokat i Spanien, dansk-talende advokat

Den gode nyhed er at, der findes advokater i Spanien, der taler dansk, men alligevel er uddannede i Spanien og måske endda og spanske indfødte advokater. Nogle af de spanske advokater taler dansk og andre har dansk personale ansat til at kommunikere alt det juriske på dansk.

Partnere

CASA:UNA samarbejder med stort set alle advokater, både spanske og danske. Det er altid op til kunderne selv at vælge en advokat, man har tillid til. CASA:UNA kan hjælpe med henvisninger til forskellige advokater i Sydspanien.

Generelt anbefales det at anvende større advokatkontorer med en bred ekspertise inden for flere retslige områder i stedet for mindre advokater, der kun er specialiseret i at gennemføre normalsalg.

Relaterede tekster

Hvis du søger efter en dansk ejendomsmægler i Spanien, så der forskellige at vælge imellem, men kun CASA:UNA dækker hele Costa del Sol
2005 CASA:UNA Spain-Property