CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Øst for Malaga
Køb bolig i Spanien


Køb bolig i Spanien - en investering i fremtiden. Costa del Sol har stadig stadig det mildeste klima på det europæiske fastland. Der er mange ugentlige afgange til attraktive priser, og det er relativt billigt at opholde sig i Spanien.

Køb af bolig som investering 
Det absolut bedste råd er at søge professionel rådgivning hos en advokat eller skatteekspert (se mere på skat i Spanien) inden køb af bolig! 

Prisen – vokser træerne ind i himlen? 
Bestemt ikke, men priserne på Costa del Sol er stadig en hel del under den franske Riviera, og det er stadig relativt billigt at leve i Spanien, så der er stadig plads til prisstigninger. En villa eller lejlighed i Marbella har som regel en ret høj pris, for priserne på boliger i Marbella ligger en del over gennemsnittet på Kysten.  
Huspriserne i Sydspanien er steget meget før krisen, med et tempo, der er højere end det, vi kender fra Danmark. Med det store prisfald, der allerede har været, kan investering i bolig i Sydspanien stadig betegnes som lavrisikoinvestering. En investering, der tjener sig hjem over en del år, i takt med at ejendomsmarkedet retter sig.

Køb ”off-plan” hvis du ikke har travlt 
Hos CASA:UNA Spain Property har vi kun nyopførte boliger, hvor der medfølger den lovpligtige forsikring på 10 år. En investing kan naturligvis også foretages i et ”brugt hus” eller ”re-sale”, som andre har boet i før. De største gevinster er dog generelt at hente, hvis du har tid til at vente et års tid på, at boligen er opført. Ved at købe inden boligen er opført, får man som regel en pris, der ligger en del under markedsprisen for en tilsvarende bolig. Dertil kommer den generelle prisstigning i byggeperioden. ”off-plan” vil sige, at man køber boligen direkte fra ”planerne”, altså tegningerne. 
Tidligere, var der mange, der investerede ved at købe en eller flere boliger ”off plan”, og så sælge inden boligen er helt færdig. Det har vist sig at give en forrentning, der er bedre en den generelle prisudvikling. 

De bedste områder at investere i bolig på lang sigt 
På den anden side af Gibraltar ligger Costa de la Luz og Cadiz, der forventes at blive udviklet kraftigt de næste 10 år, og med dertil hørende prisstigninger. Det såkaldte “New Golden Mile” mellem Marbella og Estepona bliver også udviklet kraftigt for tiden, men forventes at have et højere prisniveau. Yderligere er omådet øst for Malaga i stadig relativt billigt, og her er det muligt at købe en villa med havudsigt og udsigt til bjergene ved Sierra Nevada for langt mindre end, hvad en tilsvarende bolig ville koste i de etablerede områder Mjias, Fuengirola, Marbella osv. 

Benalmadena 
Takket været de mange pladser og parker er der mange åndehuller i Benalmadena. Det betyder at man kan bo ved kysten, men alligevel have mulighed for at trække sig lidt tilbage, når man vil være fri for turistræset. Byen er ikke så kendt endnu, men ligger varmt placeret mellem Torremolinos og Fuengirola, kun 15 minutter fra lufthavnen. 
En bolig med pool, havudsigt, tæt på stranden og tæt på lufthavnen er altid en sikker investering.

Bolig til salg

Villa - La Capellania

Jord - La Mairena

Villa - Torremuelle

Lejlighed - Fuengirola

Villa - Arroyo de la Miel

2005 CASA:UNA Spain-Property