CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga

Lejlighed i Benalmadena Pueblo Spanien til salg

Lejlighed til salg i Benalmadena Pueblo tæt på lufthavnen. Bolig til salg i Spanien på Costa del Sol, Costa Blanca eller Mallorca for at have egen bolig som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Benalmadena Pueblo. Nødsalgsboliger i Benalmadena Pueblo, tvangssalg i Benalmadena Pueblo.


 

Pris€ 252.000
Sovevær.2
Bad1
Bebygget60 m2
IndflytningNu
Ref. nr.RE-143

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »      Alle
Bestil information

Dejlig lejlighed med en ideel placering lige over for den store park i centrum Benalmadena. Fra den rummelige terrasse er der smuk udsigt over parken og bjergene i baggrunden. Der er strand, butikker og restauranter lige om hjørnet.

Lejligheden er en del af et 15 år gammelt velkendt byggeri i Benalmadena. Bygningerne er smukt designet i Andalusisk stil med runde buger i dør åbninger og på terrassen. Bygningen er godt solidt håndværk.

Der er en hel speciel atmosfære i den store tropiske have med bananpalmer, blomster, græsplæne, små vandfald, pool og en restaurant og bar. Hele denne herlighed ligger inde på området og er kun tilgængeligt for lejlighedens beboere.

Lejligheden er ideel både til udlejning og til fast beboelse. Der er ikke foretaget restaureringer, så lejligheden står i sin originale stand. Der er 2 soveværelser, en stue, badeværelse og et køkken. Man tilgår terrassen via to store glasdøre for enden af stuen. Det er en dejlig lys lejlighed da terrassen er lige så bred som stuen. Alle gulve er marmor gulve.
Sælges møbleret!!

Afstande

Golf10 km
Strand1 km
Butikker0 km
Lufthavn15 km
Skole1 km
   
Faciliteter

Have
Terrasse
Elevator
Bjergudsigt
Pool
   
Oplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property