CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga

Lejlighed i Benalmadena Pueblo Spanien til salg

Lejlighed til salg i Benalmadena Pueblo tæt på lufthavnen. Bolig til salg i Spanien på Costa del Sol, Costa Blanca eller Mallorca for at have egen bolig som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Benalmadena Pueblo. Nødsalgsboliger i Benalmadena Pueblo, tvangssalg i Benalmadena Pueblo.


 

Pris€ 220.000
Sovevær.2 - 3
Bad2
Bebygget78 m2
Terrasse15 m2
IndflytningMarts
Ref. nr.RE-1665

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »      Alle
Bestil information

Dette er et eksklusivt ”retirement” resort med udsigt over det spanske Middelhav, designet til mennesker, der er af den holdning, at alder er en sindstilstand.

Lejligheden indeholder 2 1/2 soveværelse og 2 dejlige badeværelser, det ene med Jacuzzi. Der er udgang til terassen fra stuen. Lejligheden kan lejes møbleret eller umøbleret.

Resortet tilbyder dig nøglen til din egen private luksuslejlighed i et af de mest eftertragtede områder på Costa del Sol – et aktiv, der vil gro præcis som de tropiske planter i de smukke haver, der omgiver resortet.

Resortets club house er designet til at efterkomme en hver forespørgsel... elegant restaurant, intim bar, swimming pools og spillerum. Der er også et business center med computers, printere og kopimaskiner og et veludstyret bibliotek, hvor dagens avis også leveres. Endvidere er der møde- og koncertfaciliteter med de aller bedste lyd- og lysinstallationer.

I Helse-Spa-området kan ejere frit og ubegrænset benytte sauna, jacuzzi, tyrkisk bad, massage og terapi.

Tennis, ”green bowls”, helsecenter, inden- og udendørs swimming pools... ingen undskyldning for at ikke at være aktiv på dette resort, hvor alle installationer er af aller højeste og moderne kvalitet.

Alt kører ”som smurt”, og der er ingen grund til at bekymre sig om vedligeholdelse eller administration... det bliver der alt sammen taget hånd om. Minibus service til at tage dig til supermarkedet eller til banken, taxi til afhentning af venner i lufthavnen, biludlejning.... resortet har det hele. Hvad enten du har brug for en blikkenslager, telefonvækning eller en til at tage sig af skjortestrygningen, resortets flersprogede personale tager hånd om det for dig.

Midt i mere end 11.000 kvadratmeters tropisk have ligger dette resort placeret. Det er et aflukket resort med det mest sofistikerede sikkerhedssystem.

Afstande

Golf1 km
Strand2 km
Butikker1 km
Lufthavn20 km
Skole2 km
   
Faciliteter

Terrasse
Elevator
Havudsigt
Bjergudsigt
Møbleret
Satelite TV
Tennis bane
Fastnet telefon
Alarmsystem
Flot stand
Air Condition
Hovedsoveværelse med en-suite badeværelse
Gulvvarme i badeværelserne
Fælleshave
Aflåst bebyggelse
Termoglas
Internet-forbindelse
Jacuzzi
Fuldt køkken
   

Direkte udgang fra stuen til terrassen
Marmorgulve
Moderne stil
Parkering i beboelsen
Pool
Indendørs pool
Beliggende i roligt område
Nem tilkørsel
Sikkerhedsvagt
Sikkerhedsdør
Bolig i et plan
Opbevaringsrum
Syd-vestvendt
Delvist overdækket terrasse
Dørtelefon med video
Gå-afstand til restauranterOplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property