CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga

Lejlighed i Benalmadena Pueblo Spanien til salg

Lejlighed til salg i Benalmadena Pueblo tæt på lufthavnen. Bolig til salg i Spanien på Costa del Sol, Costa Blanca eller Mallorca for at have egen bolig som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Benalmadena Pueblo. Nødsalgsboliger i Benalmadena Pueblo, tvangssalg i Benalmadena Pueblo.


 

Pris€ 108.000
Bad1
Bebygget21 m2
IndflytningNu
Ref. nr.RE-296

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 »      Alle
Bestil information

Studielejlighed med fantastisk beliggenhed samt med smuk udsigt udover Middelhavet og udover den velpassede have med citron- og avokadotræer og det dejlige poolområde.

Den berømte lystbådehavn Puerto Marina og de dejlige strande i Benalmadena og Torremolinos ligger bare en kort gå-tur fra lejligheden. Butikker, supermarkeder, barer, diskoteker, restauranter, apoteker... alt ligger lige rundt om hjørnet. Kun ca. 900 meter fra centrum af Arroyo de la Miel. Meget centralt beliggende og så alligevel er den eneste ”larm” fuglenes sang – meget fredfyldt område.

Den tropiske have og poolområdet (fællesområde) er som et lille paradis med citron- og avokatotræer og tropiske planter. Dejlig udsigt udover haven, poolen og Middelhavet.

Mulighed for at tilkøbe nabolejligheden og dermed for at gøre det til en flereværelsers lejlighed. Se denne anden studielejlighed under Reference nummer 287.

Afstande

Golf4 km
Strand1 km
Butikker0 km
Lufthavn15 km
Skole2 km
   
Faciliteter

Bjergudsigt
Møbleret
Have
Panoramaudsigt
Elevator
   

Havudsigt
Pool
Privat parkeringOplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property