CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga

Lejlighed i Benalmadena Pueblo Spanien til salg

Lejlighed til salg i Benalmadena Pueblo tæt på lufthavnen. Bolig til salg i Spanien på Costa del Sol, Costa Blanca eller Mallorca for at have egen bolig som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Benalmadena Pueblo. Nødsalgsboliger i Benalmadena Pueblo, tvangssalg i Benalmadena Pueblo.


 

Pris€ 143.000
Sovevær.2
Bad1
Bebygget75 m2
Terrasse15 m2
IndflytningNu
Ref. nr.RE-408

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »      Alle
Bestil information

Ende- og toplejlighed i et af de aller mest efterspurgte komplekser i Benalmadena. Lys og rummelig med flot udsigt udover have og nærområde.

Usædvanlig stort pool og have. En sand oase midt i det livlige kystområde. Haven er – udover stor - fantastisk smuk med al slags bevoksning i form af blomster, træer og buske. Både have og pool er yderst velholdt af den velfungerende ejerboligforening. Hele komplekset og alle tilgange er yderst velegnet til handicappede samt til kørestole med sliske i hele fællesområdet og i poolen.

Optimal beliggenhed: Centralt beliggende samtidig med, at det er et roligt område. Lige ude for døren er der supermarked, bus- og taxiholdeplads, apotek, restauranter, barer... og så kun 10 minutters gang fra stranden og cirka 15 minutters gang til den berømte lystbådehavn Puerto Marina. Bycentrummet i Arroyo de la Miel ligger ligeledes kun 15 minutters gang fra dette kompleks. Og udover at have alt det et bycentrum har, ligger der endvidere togstation i Arroyo de la Miel. Toget kører på strækningen Malaga til Fuengirola og vil bilve udviddet til Estepona.

En perfekt ferie- og udlejningsbolig, hvor en del af ejerne efterhånden har valgt at bo der permanent. Højt investeringspotentiale.

Afstande

Golf5 km
Strand0 km
Butikker0 km
Lufthavn17 km
Skole0 km
   
Faciliteter

Terrasse
Sikkerhedsbarer
Fastnet telefon
Have
Pool
   

Privat parkeringOplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property