CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga

Lejlighed i Benalmadena Pueblo Spanien til salg

Lejlighed til salg i Benalmadena Pueblo tæt på lufthavnen. Bolig til salg i Spanien på Costa del Sol, Costa Blanca eller Mallorca for at have egen bolig som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Benalmadena Pueblo. Nødsalgsboliger i Benalmadena Pueblo, tvangssalg i Benalmadena Pueblo.


 

Pris€ 260.000
Sovevær.3
Bad2
Bebygget124 m2
Terrasse52 m2
IndflytningNu
Ref. nr.RE-711

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »      Alle
Bestil information

SOLGT

Stor terrasse med masser af muligheder. Skøn udsigt over den grønne dal og Middelhavet samt over det store flotte have- og pool-anlæg.

Dette er en særskilt lejlighed med en ekstra vinkel til stue og køkken, hvilket giver disse to rum ekstra plads (ref. plantegninger).

Ingen trapper fra gaden, da dette er en slags stueetage. Da komplekset er beliggende på en skrå bjergvæg, er der flot udsigt fra terrassen.


Komplekset:
Skønt kompleks med en exceptionel stor fælles have med flere swimming-pools. Flot udsigt udover den grønne dal og over Benalmadena by og videre over Middelhavet og bjergene.

Flot landskabs have med store swimming-pools og børne-pool. Vidunderlig udsigt herfra pool området med poolen og haven i forgrunden og hele Benalmadena by og Middelhavet i baggrunden.

Om aftenen kan grill-aftenen nydes i skæret af den blå oplyste pool samt fra de tusinder af små lys, der kommer fra Benalmadena by. Disse blander sig med lysene, der kommer fra de sporadiske små huse og områder i bjergene. Her forener lysene sig med de mange stjerne på den store andalusiske himmel. Når månen står højt over havet og spejler sig i vandet er det svært at trækker sig.

Et dejligt parkområde med udsigtsbænke er placeret lige nedenfor haven.

Komplekset ligger blot 15 minutters gang fra Benalmadena Pueblo. Der er busstoppested lige udenfor komplekset. Busserne kører til Mijas, Fuengirola, Benalmadena Pueblo, Arroyo de la Miel og videre ned til havnen og strandene. 8 minutters bilkørsel til Fuengirola samt til Arroyo de la Miel. Hurtig forbindelse til motorvejen.

Godt feriekompleks med højt udlejningspotentiale.


Andre lejligheder i samme kompleks:
Re-630
Re-709
Re-710
Re-712

Afstande

Golf4 km
Strand5 km
Butikker1 km
Lufthavn18 km
Skole1 km
   
Faciliteter

Fastnet telefon
Have
Delvist møbleret
Terrasse
Elevator
Satelite TV
Havudsigt
Dobbelt garage
   

Bjergudsigt
Air Condition
Garage
Termoglas
PoolOplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property