CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga

Lejlighed i Puerto Marina Spanien til salg

Lejlighed til salg i Puerto Marina tæt på lufthavnen. Bolig til salg i Spanien på Costa del Sol, Costa Blanca eller Mallorca for at have egen bolig som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Puerto Marina. Nødsalgsboliger i Puerto Marina, tvangssalg i Puerto Marina.


 

Pris€ 640.000
Sovevær.3
Bad3
Bebygget125 m2
Terrasse25 m2
IndflytningNu
Ref. nr.RE-671

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 »      Alle
Bestil information

SOLD Nedsat fra € 999,000 to € 640,000

Fantastisk Penthouse i Puerto Marina. Uovertruffen udsigt over Middelhavet, strand, bjerge samt udover den berømte lystbådehavn med alle de flotte både.

Dette er en skøn penthouse med en stor terrasse til at indhalere udsigten fra.

Fra dagligstuen er der adgang til denne 25 m2 store terrasse med en betagende udsigt over Middelhavet, stranden og bjergene. Terrassen er delvist åben og delvist overdækket med mulighed for at trække sig til den svalende skygge om sommeren.

Et åbent køkken ligger i forlængelse af stuen og herfra kan udsigten også nydes. Et badeværelse ligger ved siden af og for enden er der to soveværelser med en fælles terrasse, hvorfra der er en vidunderlig udsigt udover havnen. Morgensol her på terrassen. Det ene soveværelse har en-suite badeværelse.

På første etage befinder det tredje soveværelse sig. Her er der endvidere en-suite badeværelse og en dejlig stor tagterrasse, med udsøgt udsigt over havnen. Herfra har du denne prestigiøse lystbådehavn lige for fødderne med alle restauranterne, butikker, cafeer og meget mere.

Herfra kan man gå ud på den helt vidunderlige fælles tagterrasse med pool og overdådig 360º udsigt udover poolen, havet, bjergene... aaaahhh!...

Poolen er opvarmet (er omkring de 30º i marts måned!).

Stor garageplads og elevator fra garagen.


Lystbådehavnen Puerto Marina:
Puerto Marina er en smuk lystbådehavn omringet af eventyragtige spirer og tårne, som danner kulisser for havnens summende liv. Gå ud og ind af de mange moler og se de mange flotte forankrede både, som ligger og vugger i takt. Langs lystbådehavnens promenade ligger et utal af forskellige restauranter lige fra italiensk pizza og pasta til argentinsk, kinesisk og spanske gastronomi folder sig ud på denne skueplads.

Butikker samt hyggelige og moderne cafeer skaber ekstra liv, og når månen overtager solens plads og spejler sig i havnens salte vand begynder de tunge rytmer at bredde sig, og de mange prestigefyldte diskoteker og danse barer tænder for deres kulørte lys og følger natten til dørs.

Afstande

Golf7 km
Strand0 km
Butikker0 km
Lufthavn16 km
Skole5 km
   
Faciliteter

Terrasse
Elevator
Havudsigt
Bjergudsigt
Fastnet telefon
Alarmsystem
   

Centralvarme
Air Condition
Garage
Termoglas
Bolig i to plan
Pool
   
Oplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property