CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga

Penthouse i Benalmadena Pueblo Spanien til salg

Penthouse til salg i Benalmadena Pueblo tæt på lufthavnen. Bolig til salg i Spanien på Costa del Sol, Costa Blanca eller Mallorca for at have egen bolig som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Benalmadena Pueblo. Nødsalgsboliger i Benalmadena Pueblo, tvangssalg i Benalmadena Pueblo.


 

Pris€ 382.200
Sovevær.3
Bad2
Bebygget140 m2
Terrasse55 m2
IndflytningNu
Ref. nr.RE-501

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »      Alle
Bestil information

SOLGT

Virkelig dejlig lejlighed i et lækkert nyt kompleks. Fantastisk udsigt udover Middelhavet, bjergene og det smukke haveanlæg med fælles pool og vandfald.

To paddle-baner og legeplads hører endvidere med til det dejligt store fælles haveområde.

Denne penthouse-lejlighed har en dejlig stor terrasse (ca. 15 m2)med direkte udgang fra stuen. På denne etage er der endvidere to soveværelser og et fuldt udstyret og moderne køkken. På øvre etage er der et stort soveværelse hvorfra der er direkte adgang til den store penthouse terrasse (ca. 35 m2) med en ovenud smuk udsigt.

Dette kompleks består af flere nationaliteter i en skøn sammenblanding med de spanske familier, som dog synes at være i overtal i dette kompleks.

Trægulve preinstallation for home cinema, surround sound.
Lejligheden har flot trægulv. Byggeriet er fra 2004.

Fem minutters gang til El Pinillo togstation og til busstoppested, hvorfra du kan køre til Malaga by (25 min.) og Lufthavn (15 min.) eller til centrum af Arroyo de la Miel (1 min.) eller til Fuengirola (18 min.). Den flotte og hyggelige lystbådehavn Puerto Marina ligger ca. 15 minutters gang herfra.Området:
El Pinillo ligger mellem Torremolinos og Benalmadena grænsen mellem de to byer udgøres af en bjergflod, som løber ud i Middelhavet nede ved den store, bredde strandpromenade lige ved siden af lystbådehavnen Puerto Marina.

Puerto Marina er en smuk havn bestående af eventyragtige spirer og tårne, som danner kulisser for havnens summende liv. Gå ud og ind af de mange moler og se de mange flotte forankrede både, som ligger og vugger i tagt. Langs havnens promenade ligger et utal af forskellige restauranter lige fra italiensk pizza og pasta til argentinsk, kinesisk og spanske gastronomi folder sig ud på denne skueplads.

Butikker samt hyggelige og moderne kaffeer skaber ekstra liv, og når månen overtager solens plads og spejler sig i havnens salte hav begynder de tunge rytmer at bredde sig, og de mange prestigefyldte diskoteker og dansebarer tænder for deres kulørte lys og følger natten til dørs.

El Pinillo er et roligt område kun et stenkast fra Benalmadenas byliv med supermarkeder, butikker, apoteker, banker, restauranter, barer, skoler og et langt etcetera....

El Pinillo har togstation og flere busstoppesteder.

Afstande

Golf12 km
Strand3 km
Butikker1 km
Lufthavn12 km
Skole3 km
   
Faciliteter

Panoramaudsigt
Have
Vaskerum
Tennis bane
Terrasse
Kælder
Fastnet telefon
Elevator
   

Balkon
Havudsigt
Satelite TV
Bjergudsigt
Air Condition
Garage
Termoglas
Pool
   
Oplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property