CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Artikler
TV3 viste programmet TV3 viste programmet "2 boliger - 1 pris" i starten af 2012
Vi søger boliger til udlejning! Vi søger boliger til udlejning!

Områder
Los Boliches Los Boliches
Campomijas Campomijas
Fuengirola Fuengirola
Mijas Costa Mijas Costa
Sierrezuela Sierrezuela

Puebla Lucia · Spanien | Costa del Sol - Costa Blanca - Mallorca

Puebla Lucia
Puebla Lucia

Puebla Lucia

Puebla Lucia ligger er opført fra midten af 80'erne, og fremstår i dag som en oase midt i den travle turistby Fuengirola. Bolig til salg i Puebla Lucia

Boliger til salg og leje i Puebla Lucia

Denne skønne urbanisation ligger lige midt i Fuengirola, og alle indgange er aflåste. Det er smukt byggeri, og der hersker fred og ro inde i området. 
Det kan være svært at forstå, når man kommer lige ude fra den travle hovedgade, og går ind i området, hvor det er fuglene og springvandene, der høres. 

Bolig i Puebla Lucia 
Læs mere om Puebla Lucia

Det er næsten helt uvirkeligt... fuldstændig fred og ro - kun fuglenes syngen, der yndigt spiller sammen med piblen fra de andalusiske springvand. Og på samme tid står du midt i Fuengirolas byliv.

Gåafstand til alle former for butikker, supermarkeder, banker, restauranter, caffeer, etc. Også kun et par minutters gang til den store, brede strandpromenade og lystbådehavnen. Eller hvad med en god spansk kaffe på de mange hyggelige pladser.

Tre dage om ugen er der marked på hhv. Feria-pladsen og i lystbådehavnen.

Puebla Lucia er et stykke af det ægte Andalusien prydet med andalusisk arkitektur hele vejen igennem. Små snoede stier tager dig igennem den vidunderlige og frodige have, hvor der bl.a. er tre store swimmingpools og dansk restaurant samt snack bar.

Puebla Lucia blev etableret omkring 1980. Dengang var det kun et stort stykke jord, der skildte urbanisationen med Middelhavet. Træbjælkerne, der er integreret i det smukke byggeri har oprindeligt aggeret tværbjælker på togskinderne fra en nedlagt toglinie. Gelænderne på mange af altanerne er oprindeligt fra en lille forladt bjerglandsby.

Puebla Lucia summer af charme, hygge og liv og hvad enten du søger en permanent bolig eller en ferie- og udlejningsbolig, har Puebla Lucia potentialet.
 

Puebla Lucia billeder

Puebla Lucia
Puebla Lucia
Puebla Lucia
Puebla Lucia
Puebla Lucia
Puebla Lucia
Puebla Lucia
Puebla Lucia

Kort over Puebla Lucia

Golf: 3 km, Strand: 1 km, Butikker: 0 km, Lufthavn: 30 km, Skole: 1 km

Puebla Lucia information om området

Campomijas
Campomijas
Fuengirola
På trods af sin beliggenhed ved en af Middelhavets mest berømte kyststrækninger, Costa del Sol, har Fuengirola bevaret meget af sin oprindelige småbysatmosfære.
Los Boliches
Los Boliches
Mijas Costa
Mijas Costa
Sierrezuela
Bolig i La Sierrazuela - uanset om du søger villa i La Sierrezuela eller anden bolig i La Sierrezuela, så kan vi hjælpe. Hos CASA:UNA har du mulighed for at finde lige den type bolig i La Sierrezuela som du ønsker.
Torreblanca
Bolig i Torreblanca er en drøm for mange. Det kan dog være svært at finde en bolig til salg i Torreblanca, men ofte er det nemmere at finde en lejlighed til salg i Torreblanca end en villa i Torreblanca.

Bolig til salg

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

2005 CASA:UNA Spain-Property