CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Køb Håndværkertilbud i Torrox-Costa, Spanien

Kort over Spanien
Kort over Spanien

Køb - Håndværkertilbud Hos CASA:UNA kan du finde Håndværkertilbud i Torrox-Costa, Spanien.

Køb Håndværkertilbud i Torrox-Costa på Costa del Sol 
Vi kan hjælpe med at finde Håndværker tilbud i Torrox-Costa. Med et bredt sortiment af boliger og priser, er det altid muligt at finde Håndværker tilbud til enhver smag og økonomi. 
Kontakt CASA:UNA Bolig Spanien 

Se alle Håndværker tilbud 
Håndværkertilbud til salg i Spanien 

Håndværkertilbud med havudsigt i Torrox-Costa? 
Leder du efter Håndværkertilbud med havudsigt, så er Costa del Sol, Costa Blanca og Mallorca det helt rigtige sted. Solkysten er fuld af drømmeboliger, der blot venter på nye ejere. Under alle omstændigheder bør man sætte sig mere ind i området. Læs mere om Torrox-Costa

Se også de områder, der ligger omkring Torrox-Costa 
Algarrobo
Lagos
Mezquitilla
Nerja
Torrox
 

Håndværker tilbud i Torrox-Costa - hvilken boligtype ønskes? 
Som køber lægger man sig normalt fast på en bestemt boligtype - men sjovt nok, så kommer mange hjem og har købt noget andet. Det skyldes, at man måske godt kan bruge et ende-rækkehus i steddet for en mindre villa, eller en stor penthouse lejlighed i stedet for et rækkehus. 

Rækkehus eller byhus i Torrox-Costa 
Rækkehuse og byhuse har det til fælles at de ligger op ad nabohuset, forskellen er at rækkehuset ligger i en række med relativt ens huse, og købes et byhus vil det ofte være helt sin egen stil og ikke nødvendigvis opført samtidigt med nabohuset. 

Håndværkertilbud i Spanien - anvendelse 
Det er altid godt at gøre sig klar, hvad formålet med at søge Håndværkertilbud i Torrox-Costa. Hvordan skal boligen bruges?

  1. Helårsbolig
  2. Vinterbolig (med eller uden udlejning)
  3. Feriebolig (med eller uden udlejning) 

 

Håndværkertilbud Køb - til udlejning 
Mange har udlejning af Håndværkertilbud. En Håndværkertilbud til udlejlighed er ofte en god investering. De fleste som køber Håndværker tilbud til udlejning, betaler kun udbetalingen på lånet, og lader herefter lejeindtægterne betale af på lånet. Efter 15 - 20 år, afhængigt af lånets løbetid, har man betalt af på investeringen og man er Håndværkertilbud-ejer. 

Vigtige råd ved udlejning af Håndværker tilbud i Torrox-Costa 
For udlejning af Håndværkertilbud er det vigtigt at tænke på afstandene til indkøbsmuligheder og strand eller også skal der være pool. Håndværkertilbud med udsigt er det bedste. Når man sidder i Danmark og drømmer om sol og sommer, involverer det ofte at sidde på en terrasse i Torrox-Costa med et glas vin og nyde udsigten - sørg for at få Håndværkertilbud med udsigt! Anbefalet område til udlejning, se ejendomme til salg i Benalmádena Costa 

Håndværkertilbud på landet? 
Det er ikke alle boligtyper, der findes på landet. Oftest kan man finde en villa på landet med fantastisk udsigt og egen pool. På landet er priserne også lavere end i byerne. Landejendom til salg i Algarrobo Landejendom til salg i Competa 

Se flere af samme type: Håndværkertilbud - Costa del Sol 
Håndværkertilbud til salg i Spanien

2005 CASA:UNA Spain-Property