CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Artikler
TV3 viste programmet TV3 viste programmet "2 boliger - 1 pris" i starten af 2012

Områder
Periana Periana
Velez-Malaga Velez-Malaga

Viñuela · Spanien | Costa del Sol - Costa Blanca - Mallorca

Søen Vinuela
Søen Vinuela

Viñuela

Viñuela-dalen ligger i Málaga provinsen og har en fremragende beliggenhed omkring 50 km øst for Málaga

Boliger til salg og leje i Viñuela

Området har bevaret sin traditionelle karakter på trods af at være så tæt på de kystnære turisme.

Viñuela - landsbyen
Landsbyen Vinuela har en befolkning på ca 2.000 og er ca 400 meter over havets overflade. Med fremkomsten af den dæmning, der bygges på Guaro-floden, en af bifloder til Velez, oprettelsen af søen ved Vinuela i sin smukke omgivelser har skabt en stor interesse med nye købere. Lake Vinuela er en af de største ferskvandssøer i Spanien og er blevet en populær turistattraktion. Søen vrimler med fisk, og der er ingen motoriserede både, eller andre former for vandsport. Søens omkringliggende stier er også populær blandt vandrere.

Villa i Viñuela på landet
Boliger viser empati med de rolige omgivelser, mens de attraktioner af kysten og de faciliteter, større byer som Malaga, er en meget kort afstand. La Viñuela ligger ved skillevejen mellem to af de vigtigste veje i provinsen: at Alhama og Casabermeja.

Viñuela landskab
Landskabet er lave bakker, dækket det meste i oliven og korn plantager, og konditioneres næsten altid ved tilstedeværelsen af reservoiret. Fra reservoiret kan man se lige over til Sierra Tejeda og Boquete de Zafarraya bjerge, og under det flyder floden Guaro.
Som man bevæger sig tættere på Axarquía bjergene, bliver landskabet grovere, med bakker dækket af ege-, oliven og lejlighedsvis vingård. Bortset fra tilnavnet "Viñoleros", befolkningen i La Viñuela er også kendt lokalt som "Polacos", hvilket betyder polakker, som følge af en tvist mellem denne og en tilstødende by i fortiden.

Selve byen, undertiden benævnt "Oasis of the Axarquía," stammer fra det 16. århundrede, vokser omkring en kro på hvad der dengang var den kongelige vej mellem Vélez og Granada. Venta, eller kro, eksisterer stadig på hovedgaden i byen, og det stod i en lille vingård kendt som "La Viñuela". På trods af at være et af de nyeste byer i Axarquía, vi kender fra arkæologiske fund findes her, at folk har boet i dette område fra midten palæolitiske tid, i hvert fald, indtil det tidspunkt, hvor den romerske løsning. De vigtigste er fortsat lå på Río Guaro område, disse er Adobe og sukkerrør kahytter med ovne til fremstilling af bronze, sammen med olivenolie møller og romerske potter til transport af olivenolie. Romerne længst til venstre beviser for deres tilstedeværelse på Pantano de la Viñuela område, hvor de lokale folk stadig lever af landbrug.

Det vigtigste erhverv i området i det 19. århundrede var produktionen af rosiner, selv om der siden romertiden velstanden i området har været baseret på dyrkning af oliven.Den fremstillede olie fra denne grønne sort er af meget høj standard. I vore dage turisme i landdistrikterne er blevet en stor lokal virksomhed, og med reservoir som en ekstra attraktion, kommer besøgende her fra nær og fjern for at nyde den landlige atmosfære af La Viñuela. I hjertet af nogle af Andalusien mest spektakulære landskaber ligger Viñuela-søen, en menneskeskabt reservoir, der såvel som tjener det nyttige formål at give hjem med vand, i en æstetisk sans søen er blevet en determineret del af det lokale landskab.

Før området blev oversvømmet at skabe reservoiret mange steder blev udgravet give finder tilbage til den neolitiske samt romerske epoker, men i dag, er området blevet et yndet sted at "komme væk fra det hele« og den fred og ro er kun forstyrret af kvidren af små fugle, der leger over dig og aborre højt oppe i fyrretræerne, der omgiver vandet.Heldigvis, da søen er et reservoir, er der ingen motoriserede fartøjer tilladt, simpel sejlbåde og kanoer til tider forstyrre den sædvanlige flade rolige af overfladen. Spredt omkring den sydlige ende af søen er rastepladser, hver tabel komplimenteres af en grill, og alle med en fantastisk udsigt over søen og bjergene bagved.

Heste henkastet græsser på de frodige græs og tegnene notere området som en Coto de Pesca, en fisk reserve. Søen tog sit navn fra den nærliggende landsby La Viñuela, der putter i en dal støtte olivenlunde og lavere ned, kornafgrøder.

Landsbyen blev opkaldt efter små vinstokke fundet i området, hvor landsbyen var blot en Venta stop på ruten fra kysten til Granada. Kroen, der fodres og vandes trætte rejsende i det 18. århundrede er der stadig på den smalle hovedgade, og i disse dage det tjener som et mødested og fristed for de gamle mænd i landsbyen, der mødes til et spil domino og de lokale bønderkarle undslippe Den middagssolen.
Også af interesse i den lille by er det 16. århundrede kirken San José, der indeholder en fin skulptur af Pieta.

Kort over Viñuela

Viñuela information om området

Periana
Periana
Velez-Malaga
Velez-Malaga er en stor kommune på landet, og der er derfor mange udenlændinge som har bosat sig i en landejendom eller villa på landet.

Bolig til salg

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

2005 CASA:UNA Spain-Property