CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga

Villa i Cerros del Aguila Spanien til salg

Villa til salg i Cerros del Aguila tæt på lufthavnen. Bolig til salg i Spanien på Costa del Sol, Costa Blanca eller Mallorca for at have egen bolig som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Cerros del Aguila. Nødsalgsboliger i Cerros del Aguila, tvangssalg i Cerros del Aguila.

Villa til salg i Cerros del Aguila

 

Pris€ 495.000
Sovevær.3
Bad2
Bebygget160 m2
Grund610 m2
IndflytningNu
Ref. nr.RE-522

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »      Alle
Bestil information

Dejlig kvalitets-villa i smukke landlige og rolige omgivelser med fantastisk udsigt til Mijas landsbyen, der udsmykker Mijas bjergene. Dette bør opleves ved solnedgang med de funklende lys fra Mijas på “nabo-bjerget”.

Store terrasseområder med have og pool. Morgen- og eftermiddagstimerne kan nydes fra den hyggelige terrasse i andalusisk stil. To indkørsler til boligen. Den ene kører hele vejen op til hoveddøren.

Marmorgulv i hele huset.
Barbecue-grill.

Området Cerros del Aguila:
Cerros del Aguila er en smuk og rolig urbanisation bestående af villaer med tilhørende store modne haver. Smukke omgivelser i form af den helt fri og åbne udsigt til Mijas bjergene, Middelhavet og de landlige omgivelser.

Urbanisationen blev etableret af danske Torben Kristensen omkring 1980 og har en vidunderlig beliggenhed i rolige omgivelser samtidigt med, at alt er inden for tæt rækkevidde. Døgnvagt i urbanisationen.

3 minutters kørsel til det ny store indkøbs- og entertainment-center, ca. 5 minutter til Fuengirola strandpromenade, 3 minutter til det ny golf-resort Cerros Aguila og ca. 10 minutter fra La Cala golfbanerne, hvortil der forventes en direkte tilslutningsvej inden for nærmeste fremtid. 3 minutter til Mijas Væddeløbsbane.

Afstande

Golf2 km
Strand5 km
Butikker2 km
Lufthavn28 km
Skole5 km
   
Faciliteter

Have
Panoramaudsigt
Terrasse
Tennis bane
Bjergudsigt
Fastnet telefon
Delvist møbleret
   

Pejs
Garage
Termoglas
PoolOplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property