CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga

Villa i Cerros del Aguila Spanien til salg

Villa til salg i Cerros del Aguila tæt på lufthavnen. Bolig til salg i Spanien på Costa del Sol, Costa Blanca eller Mallorca for at have egen bolig som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Cerros del Aguila. Nødsalgsboliger i Cerros del Aguila, tvangssalg i Cerros del Aguila.


 

Pris€ 595.000
Sovevær.3
Bad3
Bebygget220 m2
Grund940 m2
IndflytningNu
Ref. nr.RE-628

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 »      Alle
Bestil information

En yderst speciel villa med sit helt eget layout.

Smuk udsigt udover bjergene.

Køkkenet og spisestuen ligger på et forhøjet niveau, hvorfra den hyggelige stue kan beskues nedenfor. Stuen er meget hyggelig med pejs og glas-kanap med udsigt udover bjergene.

Fra stuen er der adgang til to store soveværelser.

Fra stueetagen, hvor entre, køkken og spisestue befinder sig, er der endvidere en ekstra stue eller ”the-salon”, om man vil. Herfra kan bjergene nydes.

Fra denne etage er der adgang til det tredje soveværelse. Dette ligger separat og har eget badeværelse og dressing room. Endvidere har dette soveværelse sin egen vidunderlige terrasse med dejlig udsigt.

Stort terrasseområde med masser af muligheder og et vidunderligt poolområde. Overalt fra terrassen er der flot bjergudsigt.

Mulighed for bygning af separat lejlighed. Alle grundlæggende møbler er inkluderet. Alle værelser har aircondition (med varmepumpe) samt radiatorer.


Området Cerros del Aguila:
Cerros del Aguila er en smuk og rolig urbanisation bestående af villaer med tilhørende store modne haver. Smukke omgivelser i form af den helt fri og åbne udsigt til Mijas bjergene, Middelhavet og de landlige omgivelser.

Urbanisationen blev etableret af danske Torben Kristensen omkring 1980 og har en vidunderlig beliggenhed i rolige omgivelser samtidigt med, at alt er inden for tæt rækkevidde. Døgnvagt i urbanisationen.

3 minutters kørsel til det ny store indkøbs- og entertainment-center, ca. 5 minutter til Fuengirola strandpromenade, 3 minutter til det ny golf-resort Cerros Aguila og ca. 10 minutter fra La Cala golfbanerne, hvortil der forventes en direkte tilslutningsvej inden for nærmeste fremtid. 3 minutter til Mijas Væddeløbsbane.

Afstande

Golf2 km
Strand5 km
Butikker2 km
Lufthavn35 km
Skole8 km
   
Faciliteter

Fastnet telefon
Terrasse
Patio
Bjergudsigt
Satelite TV
Alarmsystem
Vaskerum
Panoramaudsigt
Balkon
   

Delvist møbleret
Tennis bane
Have
Pejs
Sikkerhedsbarer
Air Condition
Garage
Termoglas
Pool
   
Oplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property